Verbouw

Wat verbouwen wij zoal:

  • garage
  • kap op de garage, serre, veranda, dakkapel
  • monumentale woningen
  • inrichting van kantoren
  • aanbouw

Naast de nieuwbouw is dNba gespecialiseerd in het verbouwen in de meest brede zin van het woord. U kunt ons inschakelen voor b.v. het aanbouwen van een garage, kap op de garage, serre, veranda, dakkapel tot en met het vernieuwen van uw badkamer. Maar ook het opnieuw inrichten van de woning behoort tot onze werkzaamheden. Wij hebben meerdere monumentale woningen en andere gebouwen op passende en ambachtelijke wijze verbouwd. Daarnaast kan ook de inrichting van kantoren door ons worden gerealiseerd.

U heeft wel plannen, maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal moet worden vorm gegeven in uw bestaande situatie ? Geen probleem, wij inventariseren uw verbouwwensen en vertalen dit naar een maatgericht advies voorzien van een bouwtekening + bijpassende offerte. Door onze lange ervaring in het aanbouwen, verbouwen etc. zien wij snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het eerste advies tot en met het compleet sleutelklaar afbouwen.

Mocht u zelf bepaalde werkzaamheden willen uitvoeren ? Ook geen probleem. wij kunnen uw aanbouw en of verbouw opdracht ook in casco vorm opleveren. Desgewenst laten wij, op uw specifieke verzoek, bepaalde onderdelen uit de begroting als zelfwerkzaamheid. U stelt zelf uw pakket samen.

Heeft u plannen?
Bel gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

Frank de Nijs – dNba