dNba – de bouwaannemer van Schagen en omstreken

Wij zijn een bouwaannemer waar u terecht kunt voor al uw werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Een van onze specialiteiten is het verbouwen en renoveren van historische gebouwen, maar uiteraard kunt u voor alles wat met bouwen te maken heeft bij ons terecht. Onder onze opdrachtgevers begeven zich o.a. particulieren, bedrijven, gemeentes, overheids instellingen, en woningbouwverenigingen. Daarnaast ontwikkelen en realiseren wij ook voor eigen rekening en risico kleinschalige projecten.

Voor hen hebben wij in Noord-Holland vele woningen, kantoren, gebouwen en bedrijfspanden gerealiseerd en kleine en grote verbouwingen, renovaties en restauraties uitgevoerd. Om onze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een ruime eigen timmerwerkplaats met spuitinrichting aan de Cres 5 te Warmenhuizen.

Daar wij hechten aan persoonlijk contact en korte lijnen, kunnen de werkzaamheden geheel naar het idee van de opdrachtgever worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend staan daarbij service, kwaliteit, een goed gevoel en duurzaamheid voorop.

Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op.

dNba – de bouwaannemer van Schagen/Noord-Holland

Frank de Nijs
T 0226 392176
E info@dnba.nl