Huisweid Warmenhuizen

Aanbouw / Verbouw Oostzaan

Egelantiersstraat Amsterdam

Woonhuis

Tijdens het werk

Planciusstraat Amsterdam

Van Oude supermarkt tot super de luxe woning.

Dit project is net voor de bouwvakantie 2016 opgeleverd.

Bestaand

Uitvoering

Resultaat

Anne Frank Dongeschool

Op dit moment zijn wij aan het werk in de Anne Frank Dongeschool.

Concertgebouw Amsterdam

Voor het concertgebouw Amsterdam hebben we het dak (± 500 m2) van de “uitbouw” geheel vernieuwd.
Door een condensprobleem was het gehele dak aan het wegrotten. De moeilijkheid van dit werk was o.a.dat het concertgebouw gewoon doordraaide, de toegang van het publiek moest worden gegarandeerd en het cafe moest open blijven. Verder moesten we tijdens de concerten rekening houden met stilte-uren (lawaaioverlast). Een andere moelijkheid was dat de buitengevel grenst aan een drukke straat. De steiger moest over de straat heen gebouwd worden zodat de voetgangers/fietsers en overig verkeer gewoon onder de steieger door konden lopen/rijden.

De werkzaamheden aan de luifel zijn gereed en het geheel is binnen de tijd en budget naar tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

Start bouw: augustus 2012
Oplevering: december 2012

Openbare Scholen Amsterdam

In een hoog tempo moest de school tijdens schooluren worden verbouwd. De bestaande gymzaal en bijbehorende ruimtes zijn omgetoverd tot 2 klaslokalen, toiletruimtes, berging en een vergrote directiekamer. In de lokale is een geheel nieuwe klimaat en elektra installatie gemaakt. De buitenbeglazing is vervangen door dubbel glas, op de bestaande vloer is een nevidek isolatievloer aangebracht. Nieuwe wanden puien en een balvast geisoleerd Nevidek plafond, vaste meubelen en vloerafwerkingen zijn o.a. aangebracht met mogelijkheid tot het opnieuw formeren van een gymzaal in de toekomst.

Wilca Hoeve Schoorl

Start bouw: januari 2012
Oplevering: juli 2012

De grondige renovatie aan de Wilca Hoeve te Schoorl is gereed.

Inmiddels is de Hoeve naar volle tevredenheid van de Jelgersma stichting bewoond.
Inpanidg is de Hoeve geheel leeg gesloopt, een geheel nieuw geïsoleerd dak is aangebracht. Om meer licht in de Hoeve te verkrijgen zijn er aan beide zijde aluminium lichtstraten aangebracht. de vloeren zijn grotendeels vervangen en nieuwe binnenwanden geplaatst. In de buitengevel zijn 2 aluminium vouw-schuifwanden aangebracht die geheel open kunnen. De hoeve heeft een voor en achterhuis en is voorzien van 3 eigentijdse moderne badkamers.

Aanbouw Warmenhuizen

In Warmenhuizen hebben we achter de bestaande woning een aanbouw van 5,5 x 9 meter geplaatst.
De bestaande dubbele berging is voor de helft gesloopt en gestut.
Middels trillingsarm heien zijn er 7 heipalen aangebracht, op de heipalen is
een gewapende geïsoleerde fundering aangebacht.
Op de geïsoleerde begane grondvloer is in 1 dag een prefab houtskeletbouw
aangebracht met op het dak een geheel geïsoleerde kunststof bedekking. Nadat de aanbouw geheel wind en waterdicht was zijn er doobraken gemaakt in de achtergevel.
De gehele woning is gestucadoord en de aanbouw is voorzien van vloerverwarming en natuursteen tegels. De nieuwe oud eiken keuken met betonblad is geplaatst door Nice-id.

Aanbouw en verbouwing Bergen

Kelder Alkmaar

In Alkmaar heeft dNba een bestaande kelder geheel leeg gepompt en een nieuwe toegang gemaakt in de keukenvloer. Met een grote zuigauto hebben we,via een oude raamsparing,  ongeveer 18 m3 oud zand/puin en vuil uit de kelder gezogen . De oude installatie is gesloopt en nieuwe lichtpunten en ontluchting zijn aangebracht. In de oude tegelvloer is een vloerluik en trap aangebracht en in de gevelsparing een nieuw hardhouten kozijn.

Berging Warmenhuizen

In Warmenhuizen hebben we onlangs een aanbouw gemaakt aan een bestaande berging.

Doorbraak 12

In Warmenhuizen zijn we de voormalige Rabobank aan het verbouwen tot een 2-tal appartementen en 2 kantoorruimtes.

Nadat het sloopwerk, waaronder de voormalige kluizen, gereed was zijn we direct gestart met het staalwerk voor de nieuw aan te brengen 1e verdieping, het grote dakkapel en diverse sparingen. Balklagen en houten vloeren zijn aangebracht waarna de nieuwe gevelkozijnen zijn geplaatst. De gehele binnenafwerking waaronder nieuwe binnenwanden, plafonds, compleet nieuwe installaties en afbouwwerk worden op dit moment aangebracht.

Bestaande situatie

Sloopwerk

Nieuwe situatie

Dakrenovatie en verbouwing Petten

In Petten heeft dNba een nieuw dak aangebracht met dakkapel en aan de binnenzijde is een nieuwe badkamer en toilet gerealiseerd.

Bestaande dakpannen zijn verwijderd, waarna het asbest dakbeschot is gesaneerd. Na sanering zijn er nieuwe dakplaten aangebracht waarop een prefab dakkapel is geplaatst. I.v.m. het hoogteverschil met de buren zijn er verholen goten op de bouwmuren aangebracht. Aan de binnenzijde is een geheel nieuwe badkamer gemaakt en is het toilet op de begane grond is het gehele saniatir en tegelwerk volledig vervangen.

Bestaand dak

Nieuw Dak

’t Hekeltje Alkmaar

Voor Nannes systeembouw hebben wij het sloopwerk / gevelkozijnen en binnenkozijnen vervangen bij Slijterij t Hekeltje in Alkmaar. In 1 dag tijd is de bestaande winkel leeg gesloopt waarna de interieurbouwer gelijktijdig verder kon. In de voorgevel is de draaideur vervangen door een bredere elektrisch schuifpui. In de achtergevel is het naar binnen draaiende dubbele deurstel vervangen door een naar buitendraaiend dubbel deurstel. Inpandig zijn kozijnen aan gebracht en is een elektrische schuifdeur aangebracht.

Bestaand

Nieuw

De Riepel Julianadorp

Voor Nannes systeembouw uit Warmenhuizen hebben een 2 tal winkels voorzien van nieuwe puien.

IJsalon de Schepper heeft in de zijgevel een nieuw pui gekregen en aan de voorzijde een hyper modern houten vouw-schuifpui.

Bij de buren hebben we inimddels ook een houten vouw-schuipui aangebracht en div binnenkozijnen.

Bestaande situatie

Nieuwe situatie

Werk in uitvoering

Veranda Warmenhuizen

In Warmenhuizen hebben een veranda 3,5 x 9 meter gemaakt, waarvan 3,5 x 3,5 meter afsluitbare berging.
Volledig gemaakt van douglas fijn bezaagd, opgebouwd op
betonnenpoeren.
Op het dak traditionele dakbedekking afgewerkt met zinken daktrimmen.

Dakopbouw familie Bruin Warmenhuizen

Voor de familie Bruin hebben we een prefab dakopbouw geplaatst.
Compleet prefab in 1 dag geplaatst, voorzien van kunststof kozijn met draaikiep beslag en op afstand bedienbaar elektrisch rolluik. De dakopbouw is volledig geïsoleerd en voldoet aan de laatst geldende normen. Op de bovenverdieping is een nieuwe slaapkamer gemaakt.

Concertgebouw Amsterdam Hoofdentree

Het hoofdentree van het Concertgebouw is grondig gerenoveerd voor het jubileumjaar 2013. Wij waren gevraagd om het sloopwerk te doen, aangezien wij hier de nodige ervaring mee hebben. In de nachturen hebben we de klus uitgevoerd zodat het concertgebouw en het publiek geen overlast hebben ondervonden.