Nieuwbouw

In de afgelopen twintig jaar zijn vele woningen, kantoren, bedrijfspanden en schuren door ons gerealiseerd. Veelal worden wij benaderd door architecten waar wij vaak eerder mee hebben samengewerkt, maar ook komen klanten zelf direct met een ontwerp bij ons.

Wanneer klanten ons rechtstreeks benaderen wordt het ontwerp door ons verder ontwikkeld en geoffreerd. Wanneer u als klant met de offerte akkoord gaat, wordt de woning of gebouw verder uitgewerkt en kan er een definitieve prijs/begroting worden vastgesteld. De begroting wordt dan aan de klant overhandigd zodat u deze nog eens rustig kan doornemen. Wanneer u als klant definitief akkoord gaat kunnen we starten met de voorbereiding. Voor de bouw en ook nog tijdens de bouw worden er reeds afspraken gemaakt over de afwerking van de diverse onderdelen. Hiermee weet u als klant wat u krijgt en weten wij wat we moeten doen.

Om u een goed gevoel te geven streven wij naar kwaliteit, duidelijkheid en betrokkenheid door communicatie en overleg. Heeft u plannen? Bel gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

Heeft u plannen?
Bel gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.